Forumas>>AURUM*99>>Apie program

Komentuoti

Autorius
Komentarai
Raimundas

Reitingas: #
Grupė: moderator
Žinučių: 19
Autorius
ID: 3
[A: Raimundas]

Paskutinis komentaras vykdytas 2010-09-01 00:00:00
Koreguoti|Cituoti

Stebint naujus program vartotojus, susidar spdis, kad nauji vartotojai, kurie nesusidr su duomen bazi valdymo programomis, jauia nepagrst baim pradti darb su jomis. Gal bijodami, kad nesugadint kako, ar turint klaiding ini, jog neteisingai suformavus dokument, paskui jo taisymas yra nebemanomas, arba labai skausmingas, su baime ir vengimu pradeda jiems pavest darb. Tuo paiu, stengdamiesi prie tai kak imokti, suinoti, susipainti, pabandyti.

Kiekvienas iuolaikinis apskaitininkas, buhalteris, finansininkas ir net vadovas, nenori leisti savo brangaus laiko studijoms, todl kilo mintis suprogramuoti toki program, kurioje vartotojas gaut minimal vartotojo ssajos sudtingum, negaitant laiko sisavinimui jos valdymo ir tuo paiu, gaut maksimal dokument srauto formavim, bei j ataskait periras vienoje vietoje (toje paioje formoje), nesiblakant po skaitlingus meniu punktus. T.y. gyvendintas posakis VISKAS VIENAME.

Pabandius kelet eskiz ir juos susintetinus, pasikankinus keturis mnesius su mzomis, mintis tapo knu. Taip ir gim programa, verta savo pavadinimo AURUM, Mendelejevo lentelje yminio auks (Au). Palinkkime jai susirasti jos vartotoj, gerbj ir, be abejons, kritik.

Raykite iame forume klausimus. Kiek manydami, stengsims juos atsakyti. Bandysime pateikti vaizdin ir filmuot mediag. Stenkits klausimus pateikti kiek galima tikslesnius ir isamesnius. J naud pajus visi dalyviai.Jeigu bus skaitlingas programos vartotoj ir dalyvi skaiius, jeigu susiburs forumo nariai, tada neabejotinai bus ir programos pratsimas naujomis atlyginim ir ilgalaikio turto operacijomis. Jos jau sukurtos ir sisavintos ankstesnse programose. iai programai jas reikia tik perdaryti nesveikai, tobulai, paprastas, btent tokias, kokios iandien yra tap finansins ir sskait formavimo operacijos, bei vairi ataskait filtrai.

Su gimtadieniu, AURUM!

2010-09-01



Puslapis: